Banner Njoyz

Brasserie & Catering 'Njoyz Bussum

Brasserie ‘Njoyz is een gezellige brasserie in hartje Bussum met een terras dat de hele middag de zon pakt. Laat het zonnetje zich niet zien, dan worden de heaters aangezet zodat het nog steeds lekker aangenaam is buiten. Binnen kunt u genieten van een muziekje, WiFi en het typische rumoer van een brasserie met een open bar en keuken.

Wij bieden een ruime keuze aan warme en koude gerechten, vers gemalen koffie van Smit & Dorlas, biologische thee, Hertog Jan tapbier en een brede keuze uit andere dranken. Wij houden ook rekening met allergieën, dus heeft u bijvoorbeeld een glutenallergie, dan zorgen wij voor een goed alternatief.

Terwijl u wacht op uw gerecht of geniet van uw drankje kunt u de Telegraaf lezen of één van de tijdschiften pakken die standaard in ons tijdschriftenrek staat. De kids kunnen lekker aan de slag met een kleurplaat en honden zijn ook welkom, die krijgen een koekje en een bakje water.

Over brasserie 'Njoyz

Wij zijn een een familliebedrijf en gelokaliseerd in het centrum van Bussum sinds augustus 2005. Tom Geniets, eigenaar van Brasserie ‘Njoyz, samen met zijn vrouw Manon Geniets, heeft bij menig ster-restaurants gewerkt als chefkok en velen zullen hem nog kennen als chefkok en floor manager bij ‘T Spant Bussum. Als u bij ons wat komt nuttigen zult u altijd met warmte ontvangen worden, precies zoals u mag verwachten van een familliebedrijf.

Catering brasserie 'Njoyz

Ook kunt u door ons laten cateren, dit kan op locatie of bij ‘Njoyz, voor kleine en grote groepen, net wat u wilt. Ook kunnen wij cateren op locatie met personeel en is het mogelijk om ‘Njoyz af te huren voor een feest. Denk aan barbecues, luxe salades, broodjes, volledig verzorgde buffetten, diverse hapjes en meer! Maar wij doen ook aan thema’s, denk aan een wijnproeverij, babyshower etc.

Wilt u iemand ten huwelijk vragen? Of heeft u een jubileum en wilt u dat privé vieren bij ons met een top kok die alles voor u tot in de puntjes regelt? Ook dat kan bij ons. Net zoals andere vieringen, of mogelijk afscheid.

Koopavondmenu

Naast ons verbeterde meer luxueuze koopavondmenu kunt u uiteraard ook gewoon uw diner bestellen vanaf het reguliere menu!

Ierse biefstuk

Malse Ierse biefstuk met keuze uit peper-roomsaus, stroganoffsaus, kruidenboter of naturel.
Geserveerd met sla, frites en mayonaise.

22,95

Zalm

Super verse zalm met romige huisgemaakte botersaus.
Geserveerd met sla, frites en mayonaise.

21,50

Kip Kerrie

Malse kipfilet met huisgemaakte kerriesaus.
Geserveerd met sla, frites en mayonaise.

19,95

Varkenshaas

Heerlijke varkenshaassaté stukjes gemarineerd in onze huismarinade, met satésaus en kroepoek.
Geserveerd met sla, frites en mayonaise.

21,75

 

 

 

Alle gerechten zijn te combineren met de reguliere kaart!

Eigenaren Tom en Manon Geniets
Brasserie 'Njoyz
Veerstraat 12
1404CH Bussum
035-6980066

Openingstijden
Ma t/m do: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00